Gratis Newborn Fotografie Gids

Speciaal voor alle (aanstaande) mama’s heeft draakjelief.nl deze gratis newborn fotografie gids samengesteld met de leukste tips en handige adviezen. Newborn Fotografie voor Beginners: de Ultieme Gids bevat uitgebreide informatie over het belang van een goede voorbereiding, oog voor veiligheid, belichting en camera instellingen, en nog veel meer. Zo maak jij straks de mooiste foto’s van jouw kindje!

Gratis Newborn Fotografie Gids ontvangen?

De gids is helemaal gratis beschikbaar! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je email adres achterlaten, zodat we de gids op kunnen sturen! Klik de link hieronder en ontvang de gratis newborn fotografie gids zo snel mogelijk!

Mockup Gratis Newborn Fotografie Gids

De gids heeft tien pagina’s boordevol handige informatie voor beginnende newborn fotografen. Om het overzichtelijk te houden zijn alle tips opgedeeld in vier hoofdstukken:

1. De Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk voor een newborn shoot! Het is lastig om je vast te houden aan een strak schema tijdens de shoot, dus het is essentieel om je goed voor te bereiden. Zo kun je makkelijk op het laatste moment aanpassingen maken én sta je klaar om te beginnen zodra je baby besluit om toch maar even mee te werken.

2. De Techniek

Lenskeuze, instellingen, diafragmawaardes… Wááát?! In dit hoofdstuk neem ik je mee langs de belangrijkste technische aspecten. Geen hoogstaande snufjes en apparatuur, simpel de basis voor de beginnende newborn fotograaf. Helder en beknopt uitgelegd.

3. Flexibel Fotograferen

Een baby is geen professioneel model. Heb je alle hoop gefocust op één bepaalde pose? Hm, bad idea babe. In newborn fotografie is het ontzettend belangrijk om flexibel te zijn, en in dit hoofdstuk geef ik je daar de beste tips voor!

4. De Nabewerking

Geen Photoshop? Geen probleem! Newborn foto’s kun je prima bewerken met gratis apps. Ik geef je een paar handvaten om die typische dromerige sfeer te creëren in je foto’s!

Al overtuigd?!

Als je de gids aanvraagt meld je je ook meteen aan voor mijn maillijst. Geen zorgen! Ik zal je niet bombarderen met vervelende advertenties en inhoudsloze promo’s. Eens in de zoveel tijd krijg je een mailtje in je inbox met meer tips voor newborn fotografie. Zodra je de basis onder de knie hebt, is het natuurlijk tijd om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Hier help ik je graag bij!

Maar als je daar niet op zit te wachten, kun je je natuurlijk altijd afmelden van de maillijst, geen probleem. De gids is hoe dan ook van jou!