Winter/Lente 2021 Baby Mode Inspiratie

Winter Lente Inspiratie

Nu de dagen weer wat langer worden (half januari?! Hoe dan?!) zie ik de lente al helemaal voor me. Ik betrap mezelf er steeds op dat ik de Zara app weer open om te kijken of hun lente collectie al online staat. Ik heb gewoon zoveel zin in het lekkere lente zonnetje, losse stofjes en blote beentjes!  En omdat ik eigenlijk nu al mijn winkelmandje vol zou willen gooien met linnen jurkjes en gebloemde bloesjes, heb ik een oplossing gevonden die iets beter is voor mijn bankrekening. Vandaag deel ik namelijk mijn baby mode inspiratie voor het winter/lente seizoen van dit jaar!

Stijl Evolutie 

Maisie was vorig jaar nog zó klein! Kijk dan, die lieve kleine spekbeentjes en dat ronde baby toetje. Jeetje, wat vliegt de tijd. Vorig jaar was ik nog niet echt bezig met een bepaalde kledingstijl voor Maisie. Omdat ze zo snel groeide en elke maat maar een maandje of twee aanhad, vond ik bakken geld uitgeven aan prachtige kleding gewoon niet nodig. En heel eerlijk? Ik had het geld er ook niet voor. 

Dus onze stijl was destijds heerlijk Zeeman chique. Drie euro voor een jurk? Yes please!

En toen ik na de zomer wat meer uit te geven had en de herfstkleding in de (web)shops kwam… Nou, toen ben ik los gegaan. Natuurlijke tinten, wol, breisels, overgooiertjes en salopetjes. Langzaam begon ik in een stijltje te rollen die ik zelf heel erg mooi vind, comfortabel zit voor Maisie, en goed bij haar karaktertje past. 

Een beetje stoer, een beetje schattig, en vooral natuurlijk en kalm. 


Winter-Lente 2021 Lookbook

Die stijl wil ik ook graag doorzetten in Maisie’s lente kleertjes. Ik heb al zóveel leuke items gezien die ik moet hebben: een corduroy salopette in bruingrijs en ecru, witte of gebloemde bloesjes met grote kragen, losse linnen jurkjes, lieve kniekousjes en oversized vesten. Wáár blijven nou die lente collecties?! 

Voor nu moet ik het nog even doen met inspiratie plaatjes. Kijk je mee naar een droom Lookbook voor de Lente dagen? 


Ik ben benieuwd of jij ook zo bewust bezig bent met het ontdekken van een stijl qua kinderkleding, en hoe jij de stijl van je kindje(s) zou omschrijven. Zorg je er bijvoorbeeld voor dat alles qua kleuren bij elkaar past? Of koop je gewoon wat je leuk vindt? Laat je het weten in de comments? Super leuk!

Wil je meer zien van Maisie’s stijl evolutie? Volg ons dan op Instagram!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *