Stilte

Het is even stil geweest hier, op de blog en op instagram. En dat is niet erg, maar ik wil toch graag uitleggen waarom.

Ik deelde een tijdje terug op Instagram dat ik al jarenlang last heb van contact eczeem. En een paar dagen later kon je lezen hoe mijn beide ogen ontstoken raakten. 

Niet mijn leukste week :’)

Maar het bleef niet bij een week. De eczeem liep helemaal uit de hand. Letterlijk. Normaal heb ik op twee vingers aan elke hand (ringvinger en pink) eczeem bij stress of veel contact met water. Nu is het echter over mijn hele handen rood, en lijkt het net alsof ze geschminkt zijn als zombie in een horrorfilm. Daarnaast heeft het zich ook verplaatst naar mijn gezicht, waardoor ik ná die oogontsteking (verstopte talgkliertjes in beide ogen), ook nog eens opgezwollen wallen kreeg. Het leek net een allergische reactie, zo eng! Daarna werd het vuurrood en leek het net alsof ik in elkaar geslagen was. 

Ik voelde me dus niet heel lekker. En zeker niet blij en geinspireerd. Ik had net genoeg energie om de kerstdagen vrolijk door te komen, maar daarna stortte ik een beetje in. En dat is oke. Want met een gezicht en handen als een zombie voelt niemand zich lekker. 

Dus vandaar dat ik stil was, hier en op Instagram. Nu is de uitslag rond mijn ogen bijna weg en zijn ze weer hun normale grootte. Voor mijn handen heb ik een nieuwe zalf gekregen, maar ik merk helaas nog niet veel verschil. Als het over een week nog niet weg is, mag ik weer naar de dermatoloog. 

Afijn.

Dit jaar dus geen leuke kerstselfie. Gelukkig liet ik mijn moeder een maand geleden al kerstfoto’s van mij en Maisie maken :’) En van de feestdagen heb ik alsnog enorm kunnen genieten, want het maakt voor mijn familie toch niet uit hoe ik eruit zie… zolang ik maar kook :’)

Ik ga dus nergens heen. Ik heb zelfs al zoveel leuke plannen voor volgend jaar! Ik neem de komende dagen ook nog even ‘vrij’ van Instagram, maar daarna begin ik met een super leuk project! En ik denk dat jullie het ook heel erg leuk gaan vinden om het te volgen!

Ook ben ik niet zielig hoor. Die eczeem is nu even kut, maar het gaat over.

Zie het maar als de stilte voor de storm 😉 

Alvast een heel fijn uiteinde gewenst! Of nou ja, liever gewoon een heel gelukkig en gezond 2021! 

Liefs,

Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *