Baby’s Eerste Scrapbook

Baby’s Eerste Scrapbook 

Ik ben altijd een groot liefhebber geweest van “échte” fotoboeken. Van die logge, grote hardcovers met velletjes vloeipapier tussen de pagina’s. En “échte” foto’s, uitgeprint en het liefst een beetje vergeeld door zonlicht. Nostalgisch. Ik houd ervan! Dus toen ik een paar weken na de geboorte van Maisie mijn telefoon al moest legen omdat al het geheugen bezet was door babyfoto’s, was het een makkelijke keuze: ik ga een scrapbook voor haar maken.

Met foto’s en kaartjes en stofjes en gedroogde bloemen. En verhalen en lijstjes en herinneringen. Een mooi groot dik boek met velletjes vloeipapier tussen de pagina’s. Zo gezegd, zo gedaan! 

Van mijn broertje kreeg ik dit prachtige boek als kraamcadeau. De kaft is van wit leer en versierd met een schattige afbeelding en haar naam. Dit was één van mijn favoriete kraamcadeau’s!

Baby's eerste scrapbook

#Mamarazzi

Tijdens het maken van het boek kwam ik erachter dat ik dus echt wel zo’n moeder ben. Zo eentje die elke poep en scheet van d’r kind fotografeert alsof het een wereldwonder is. Het boek zit dan ook barstensvol, met slechts 7 maanden aan foto’s… Oeps!

Flip Through

Laatst vroeg ik op Instagram of er interesse was om een keertje wat van mijn scrapbook te laten zien. En wauw, dat leek jullie wel erg leuk! En dat vind ik dan weer erg leuk! 

Dus, hieronder een kijkje in mijn scrapbook! Een heuse flip through, zoals dat dan heet. Van de geboorte van mijn baby, tot aan de eerste zomer met Maisie. Zoals je kunt zien is het boek nog niet helemaal af. Op sommige pagina’s is er nog plek voor teksten. Daar moet ik nog een keertje voor gaan zitten. 

Op naar het tweede boek! Hou jij een fotoboek bij voor je kindje(s)? En doe je dat lekker ouderwets zoals ik, of ben je fan van digitale fotoboeken? Ik heb naast mijn scrapbook ook digitaal een fotoboek gevuld met Maisie’s mooiste foto’s. Deze kun je hier terugvinden op mijn blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *