Gepersonaliseerd Digitaal Portret van Studio Heemeltjelief

Studio Heemeltjelief

Gepersonaliseerd Digitaal Portret van Studio Heemeltjelief

Een paar weekjes terug stond ik te springen van blijdschap met dit pakketje in mijn handen, want mijn prent van Studio Heemeltjelief was binnen! Ik had de verpakking wel open willen scheuren, maar het zat zo stevig verpakt dat ik toch maar voorzichtig te werk ben gegaan. En toen ik het eenmaal open had: WAUW.

Studio Heemeltjelief heeft mijn meisje vereeuwigd in een kunstwerk. Ik was sprakeloos. Ik bedoel, ik wist dat dit portret mooi zou worden, maar toen ik het eenmaal in mijn handen had was ik helemaal over the moon

Dit prachtige portret blijft je boeien. Elke keer als ik door de kamer kijk, betrap ik mezelf er op dat ik weer naar dit kunstwerkje aan het staren ben. 

De zachte kleuren, de aquarel techniek, het vlindertje… Wat een prachtige, bijzondere manier om een herinnering voor eeuwig vast te leggen!

Studio Heemeltjelief

Gepersonaliseerd Digitaal Portret

De prent is tot stand gekomen aan de hand van een foto. Deze lieve foto maakte ik toen Maisie ongeveer zeven maanden oud was en net zelf rechtop kon zitten. Een bijzonder moment om te laten vereeuwigen! 

Ik stuurde de foto naar Sacha van Studio Heemeltjelief, die meteen voor me aan de slag ging. Binnen een mum van tijd toverde ze de foto om tot een waar kunstwerk. De aquarelvlekken schildert Sacha met de hand en digitaliseert ze vervolgens. Zo wordt elk portret tot in het kleinste detail gepersonaliseerd. 

Studio Heemeltjelief

Herinneringen vereeuwigd

Omdat mijn zwangerschap zo onverwacht was en ik er echt van heb moeten leren genieten, wil ik nu juist elk moment koesteren. Elke herinnering vereeuwigen. Daarom heb ik nog steeds het pakje wat ze direct na de geboorte aankreeg in de kast liggen. Ik heb haar kerst-rompertje nog steeds in mijn la liggen. Ik heb een plakboek letterlijk VOL met slechts 7 maanden aan foto’s. De hele babykamer hangt al vol met foto’s van bijzondere momenten. Mijn eerste verjaardag met mijn lieve baby, haar eerste kerstmis, omrollen, zitten, lachen…

Maar dit portret voelt specialer. Het is prominent aanwezig, een prachtige blikvanger. Het tovert mijn herinnering om in een tijdloos kunstwerk. 

Ik overdrijf niet: mijn moeder kreeg tranen in haar ogen toen ik de prent liet zien. Tranen!

Studio Heemeltjelief
Gepersonaliseerd digitaal portret van studio heemeltjelief

Studio Heemeltjelief

En als je zo blij bent met een prent, dan wil je die liefde natuurlijk delen. Daarom staat Sacha van Studio Heemeltjelief vandaag in het zonnetje op mijn blog en mijn social media. Want WOW, wat ben ik blij met het prachtige portret! 

Wil je nou ook zo’n mooie herinnering vereeuwigd hebben in een gepersonaliseerd digitaal portret? Kijk dan vooral eens op de website van Studio Heemeltjelief. Ze heeft verschillende opties voor een portret. Mijn thema was “vlinder.” 

Herinneringsportret

Sacha biedt ook het thema “herinnering” aan, waarbij je een foto van een overleden dierbare en een huidige foto kan laten samenvoegen tot een prachtig aquarel portret. Ik vind dit zo’n mooi concept! Lees vooral het inspirerende verhaal achter het herinneringsportret op haar Instagram, het is namelijk ontstaan uit een prachtig beschreven noodzaak.

Sterrenbeeld portret

Een ander mooi concept is het sterrenbeeld portret . Sacha verwerkt het sterrenbeeld van jouw kindje in het portret, wat prachtig combineert met het dromerige effect van haar aquarel techniek! Een ontzettend dierbaar en persoonlijk aandenken aan de geboorte van je kleintje.

Heb je andere ideetjes? Sacha denkt graag met je mee! Je kan haar altijd een berichtje sturen op Instagram!

Studio Heemeltjelief
Ook Maisie is helemaal geboeid door het prachtige portret! Ik ben zo blij met dit aandenken
aan de meest bijzondere tijd uit mijn leven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *