Herfst/winter Baby Fashion Haul

Herfst/winter baby fashion haul

Herfst/winter baby fashion haul

Geurkaarsen, dikke truien, pompoenen, warme kleuren, zachte dekentjes en lekker knuffelen op de bank. Ja, de herfst is werkelijk waar heerlijk! 

Elk jaar wanneer de blaadjes beginnen te verkleuren en de temperatuur daalt leef ik helemaal op. Kom maar op met de gezelligheid!

De zomer is heerlijk, en de lente is prachtig, maar er kan niks op tegen de gezelligheid van de herfst en wintermaanden. 

Dit jaar worden deze maanden nog gezelliger. Voor het eerst mag Maisie namelijk mee-genieten van de heerlijkheid van de herfst en de winter. Ik kijk zo uit naar de frisse wandelingen door het prachtig gekleurde bos, de krakende blaadjes onder onze voeten, en het knusse knuffelen onder warme dekentjes wanneer we weer thuis zijn. 

herfst haul

Herfst Haul

En bij een eerste herfst hoort natuurlijk ook een heerlijke herfst garderobe. Het is vast heel herkenbaar, maar elke keer als ik naar de stad ga kom ik steevast terug met nóg een leuk setje, of een té schattig truitje, of een lekkere warme muts. Mijn baby heeft inmiddels meer kleding dan ik!

Omdat ik zo blij ben met haar herfst (en winter) kleertjes, laat ik graag zien welke pareltjes ik op de kop heb getikt, en waar ik ze heb gevonden. 

Okergeel shirt & grijze salopette

Dit leuke setje komt van de H&M en kocht ik in de uitverkoop. De salopette gaat prachtig samen met fellere kleurtjes en is heerlijk zacht. Het shirtje is super schattig door de mooie kraag met bloemenprint. Okergeel kleurt heel mooi bij de andere herfsttinten in deze haul.

Trui met kraagje H&M


Gebreide trui met korte broek & maillot

Deze hele set komt van de C&A en bestaat uit een witte gebreide trui met gekleurde strepen, een ribstof kort broekje, en een maillot. Een heel schattig setje dat ook makkelijk te combineren is met andere kledingstukken! 

Baby outfit 3-delig van de C&A


Trui met bolletjes design & geruite rok

Het truitje met franje en bolletjes design is van de H&M en kocht oma in de uitverkoop voor Maisie. Het shirtje kleurt heel mooi bij verschillende broekjes: bruin, oudroze, blauw, spijkerstof. Maar het komt ook prachtig tot zijn recht bij dit schattige rokje. Het geruite rokje komt van de huidige herfstcollectie van de Zeeman en was maar vijf euro! 

Lichtgebreide trui met valant van de H&M

Rokje van de Zeeman


Ribstof jurkje & gestreept shirt

Dit setje komt ook van de C&A en bestaat uit een bruin ribstof jurkje met schattig detail op de zakjes, en een lief gestreept shirt met franjes. Dit setje staat erg lief bij elkaar, maar is ook makkelijk te combineren met andere kleertjes!

Baby outfit 2-delig van de C&A


Bambi shirt & roze broek

Is dit shirtje niet het allerliefst? Super leuk te combineren met een roze of bruine broek! Ik kan het shirtje online niet meer vinden, maar hij hang nu in de Zeeman!


Winterjas, sjaal, wantjes & muts

De teddy-winterjas is van de Hema. De bijpassende sjaal, wantjes & muts heb ik bij de Prenatal gehaald. Ik vind het belangrijk dat mijn meisje het niet koud heeft tijdens de wintermaanden. Daarom heb ik wat meer geïnvesteerd in deze categorie. 

Winterjas van de Hema

Sjaal, Muts en Wanten van de Prenatal


Schoenen

Haar eerste schoentjes! Wat een leuke mijlpaal is dit zeg! Ik heb stoere sneakers gehaald & schattige roze slofjes. Het gaat natuurlijk meer om de vorm dan de functie, aangezien ze nog niet kan lopen. Maar zo blijven haar voetjes in ieder geval lekker warm.

En ja, ik ben al meerdere malen nageroepen omdat er weer eens een schoentje in de Appie was blijven liggen :’) 

Baby Sneakers Prenatal

Roze Slofjes Prenatal


Meer inspiratie?

Wil je graag meer inspiratie voor babykleding? Of gewoon wegzwijmelen bij lieve babyfoto’s van Maisie? Op Instagram deel ik zo nu en dan een leuk kiekje van haar lieve snoetje! 

Volg jij mij al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *