Babykamer Inspiratie: Jungle Fever

Babykamer Inspiratie Jungle Fever

Ik heb niet een “echte” babykamer. 

Al acht maanden lang slaapt mijn kleine draakje bij mij op de slaapkamer. Begrijp me niet verkeerd, ik ben ontzettend blij met de mooie mintgroene kleur op de muur, de prachtige meubels en de leuke schilderijtjes.

Maar als ik toch eens een ongelimiteerd budget had… 

Dan had ik zeker gekozen voor een thema kamer, zoals deze prachtige Jungle Fever babykamers. Ik heb voor jullie een gezonde dosis babykamer inspiratie verzameld én tips om deze babykamer op een klein budget te shoppen!


Kleurpalet

Jungle Fever heeft diepe groentinten, mos, hout en riet. Je grote meubels zijn blank hout, lichtgrijs en wit. De muur heeft een druk behang of muursticker in jungle print. Grote bladeren, knuffeldieren, zachte dekens in diepgroen of terracotta tinten. 

Dat is het kleurpalet aan de basis van een jungle kamer. 


Shop deze babykamer op een klein budget

Wanneer je dus, net als ik, geen groot budget hebt voor een babykamer, hoef je enkel maar het kleurpalet na te streven voor de jungle sfeer. 

Kijk op Marktplaats of in de kringloopwinkel naar meubels in blank hout en houd de muren wit. Hang vervolgens fotolijstjes op met daarin gratis printables van grote bladeren en jungle dieren. Maak de kamer af met beddengoed in diepgroene of terracotta tinten, knuffeldieren en een (vet)plantje.

Met wat meer budget verf je één muur in een mooie accentkleur: donker of zachtgroen. Ga vervolgens op zoek naar tweedehands witte meubelen, beddengoed in diepgroene tinten en jungle knuffeldieren. Ook op deze muur kun je mooie printables kwijt in jungle stijl. 


Babykamer Inspiratie

Op Pinterest houd ik een bord bij met ontzettend veel inspiratie voor de babykamer. Eén van de secties is de prachtige Jungle Stijl. Laat je inspireren door de mooiste jungle kamers!


Gratis Printables

Ben jij verliefd geworden op de Jungle Fever stijl en op zoek naar een mooie budget blikvanger? Print dan een paar van deze mooie gratis printables uit en hang ze op in een (A4) formaat lijstje!

Deze printables zijn verkrijgbaar met een witte en donkerblauwe achtergrond. Voor deze Jungle Fever stijl babykamer is de witte achtergrond het mooist. 

Er zijn verschillende ontwerpen: acht verschillende soorten bladeren, vier designs met een jungle dier en leuke quote, en tweemaal een initiaal illustratie. Alles is hieronder helemaal gratis te downloaden!


Ik hoop dat je flink wat inspiratie hebt voor het inrichten van je babykamer! Wat een mooie stijl he? Is dit ook helemaal jouw ding, of heb jij een andere stijl die jou aanspreekt? Deel het met ons in de comments!

Mocht je een van mijn printables op je babykamer hebben hangen (of staan), stuur me gerust een fotootje door. Dit vind ik super leuk om te zien!

Liefs,

Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *