Gratis Printables: Oceaan Leven

GRATIS PRINTABLES voor de BABYKAMER OCEAAN DIEREN

Just keep swimming! Deze printables zijn de perfecte blikvanger voor de babykamer. De waterverf stijl van de illustraties en de inspirerende quotes zorgen ervoor dat deze illustraties neutraal en jeugdig overkomen. Super geschikt voor zowel de jongens als meisjes kamer dus!

De printables zijn helemaal gratis. Je kan ze makkelijk downloaden in PDF formaat via onderstaande link. Vanuit het PDF document kun je kiezen welke afbeelding(en) je wilt afdrukken en op welk formaat. Als je vragen hebt over het printen van de afbeelding, mag je me altijd mailen op kim@draakjelief.nl. Ik help je dan graag verder!

In de collectie zitten 7 illustraties:

Gratis Printables Download

De collectie oceaandieren is via deze link te downloaden:

Naast deze prachtige illustraties heb ik nog veel meer mooie printables om je babykamer te decoreren. Check de pagina Printables: Gratis Prints & Illustraties om alles te bekijken.

Waar decoreer jij de babykamer mee? Deel het in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *